Træning

Klinikken råder over to træningssale, som rummer mulighed for både individuel træning og holdtræning.

Holdtræning

Ifølge vores overenskomst med sygesikringen, tilbyder vi holdtræning til vederlagsfrie patienter i det omfang patientens tilstand tillader det.

Vi har typisk 10 – 12 hold, hvor vi prøver at sammensætte holdene dels efter diagnose og dels efter fysisk formåen. Vi har jævnligt hold for personer med Parkinsons sygdom, sclerose eller halvsidige lammelser, samt andre neurologiske og rheumatologiske tilstande – nogle træner en gang om ugen – andre to gange ugentligt.

Udover holdene med vederlagsfri fysioterapi tilbyder vi fast Fysio-pilateshold og ryghold. Vi vurderer løbende behovet for øvrig holdtræning og opretter hold derefter – det kunne være hold for personer med lænderyg-problemer, knæ-problemer, nakkesmerter osv.

Vi tilbyder desuden GLAD-træning til knæ, hofter og ryg, efterfødselshold, babytummel, osteoporosehold og golffitnesshold.

Individuel træning

Vores træningssal er udstyret med MTT-redskaber (Medicinsk Træning Terapi), som er velegnet til individuel træning. Her tages udgangspunkt i lige præcis dit problem, og der vil blive lagt et personligt træningsprogram sammen med en fysioterapeut.

Efter en introduktion og grundig gennemgang af træningsprogrammet, vil du blive “sluppet” løs for at træne selvstændigt, og derefter vil der ske en løbende justering/progression af programmet, som fysioterapeuten hjælper dig med.

Kontakt os i dag og hør hvad vi kan gøre for dig