Om Idrætsklinik Skansen

På vores satellitklinik i Dybbøl møder du vores dygtige sportsfysioterapeuter med mange års erfaring i alverdens sportskader. Her tager vi os af alle typer sportskader, og hjælper dig sikkert tilbage til din idræt. Vores erfaring har vi blandt andet fra samarbejdet med Sønderjyskes Herrehåndboldhold. Vi fungerer som deres sundhedsfaglige team både ved kampe og træning, hvor vi sidder med på bænken samt behandler og genoptræner skader.

I idrætsklinikken har vi en ultralydsscanner, så vi kan bistå med en mere præcis diagnose, samt shockwave og ultralydsapparat til at hjælpe helingen af skaden på vej.

Ultralydsscanning og shockwave tilkøbes ved siden af konsultationen.

Vi arbejder udenfor sygesikring, så du behøver ikke en henvisning fra egen læge. Du kan i de fleste tilfælde også bruge din forsikring hos os.

Du behøver ikke være elitesportsudøver for at besøge os, måske er du kommet uheldigt afsted under din fritidsidræt? Selvom der er ikke er tale om "sportsskade", har du måske vredet dit knæ på en gåtur eller er faldet, og har slået din skulder eller taget fra med håndleddet. Uanset, er du meget velkommen til at komme og få en vurdering hos en af vores veluddannede fysioterapeuter.