Behandlingstakster

Behandlingstaksterne herunder er uden sygesikringstilskud, dvs. uden lægehenvisning, og reguleres løbende. Der tages forbehold for prisændringer, som ikke er opdaterede på hjemmesiden.

Taksterne for behandling med sygesikringstilskud, dvs. med lægehenvisning, opdateres af regionen løbende, derfor kan du følge linket nedenfor og se de aktuelle priser for behandling. Fysio.dk

Medlemskab af Sygeforsikringen Danmark udgør max. 50% af taksten, uanset om du har henvisning eller ej. Der gives også tilskud til både holdtræning og individuel træning - her afgøres tilskuddet af den gruppe, du er tilmeldt.

Vejledende priser Patient andel
Akupunktur som supplement til fysioterapi Kr. 100,00
Akupunktur uden tilskud Kr. 195,00
Børnebehandling 1. gang Kr. 600,00
Børnebehandling efterflg. gange Kr. 300,00
Fysioterapi - første konsultation/ u. henv. Kr. 484,31
Golf Body test Kr. 1.650,00
Golf Fitness pr. måned Kr. 400,00
Holdtræning u. henv Kr. 124,62
Konsulenthonorar - undervisning pr. time Kr. 700,00
Leje af lagen Kr. 20,00
Ryghold Kr. 124,62
Status til kommune/forsiking/advokat Kr. 550,00

Praktisk information

  • Ved første konsultation bedes du medbringe dit sygesikringsbevis og et lagen/ stort håndklæde.
  • Betaling kan foregå pr. dankort, kontant eller ved indbetalingskort.
  • Afregning sker i slutningen af måneden eller ved behandlingsafslutning. Ønskes hyppigere afregningsfrekvens efterkommer vi også dette.
  • Vi kan afregne direkte med de fleste forsikringsselskaber – vi skal blot bruge en bekræftelse fra forsikringsselskabet.
  • Ved udeblivelse eller sent afbud efter kl. 9 samme dag som konsultation, opkræves gebyr sv.t. fuld pris for konsultation incl. sygesikringsdelen, da sygesikringen ikke dækker fraværet. Gælder også for brugere af træningssalene.