Bauerfeind

Klinik for Fysioterapi i Nybøl har opnået autorisation til at forhandle Bauerfeind produkter.

Vi har gennemgået kurser omkring:

  • Bandager til knæ og ankler
  • Bandager til skulder, albue, håndled.
  • Bandager til ryg og bækken
  • Baurfeind såler og indlæg

Bauerfeind logo

En stor spiller på markedet

Bauerfeind er et tysk mærke, der er blevet en stor spiller på markedet for kropsbårne bandager og skinner. Det har eksisteret siden 1929 og optimeres og testes fortsat løbende. Intet sendes ud til forbrugeren, før det har gennemgået adskillige tests.

Mange tror, at man med en bandage risikerer at pacificere sine muskler, så de bliver svage. Dette er ikke tilfældet med Bauerfeind. Tværtimod er den muskelstimulerende teknologi fra kinesiotapen tænkt ind i bandagens vævning, så du får det optimale muskelarbejde ud af dit produkt. Samtidig med dette støtter og guider de micromasserende, indbyggede pelotter leddet, så dine bevægelser bliver mere funktionelle og korrekte samt mindsker smerte ved brug af leddet. Bandagerne kommer i mange mål, så vi let kan finde den rette til dig. Alternativt kan bandagen specialsyes, så den rammer præcis dine mål.

Kontakt os og hør om dine muligheder

Bauerfeind produkterne kan hos os søges som et hjælpemiddel gennem kommunen, såfremt du opfylder de rette kriterier. Du behøver ikke en henvisning fra egen læge for at købe en bandage, såler m.m. hos os, bestil en tid til vurdering og opmåling, så vi kan finde den rette til dig. Kontakt os og hør om dine muligheder, vi hjælper dig gerne med deltaljerne. Læs mere om Bauerfeind lige her: bauerfeinddanmark.dk