Golfklinik Danmark

Vi er en del af et landsdækkende netværk af golfklinikker, som tilbyder både træning på hold - golf fitness - samt individuel test - Golf Body Test.

Golf Fitness

Golf Fitness henvender sig til golfspilleren, der gerne vil træne med henblik på at være i form til golfbanen. Dels trænes der med fokus på at få et bedre golf-slag og dels til at kunne klare at gå 18 huller. Samtidig er træningen skadesforbyggende, så du er parat når foråret lokker dig ud på de grønne områder.

Træningen foregår primært i vinterhalvåret med en ugentlig træning på hold. Prisen er kr. 400 pr. måned. Tidspunkterne til holdtræningen vil man kunne finde på vores Facebook. Ellers kontakt os gerne.

En individuel test

Vi tilbyder også en individuel test - Golf Body Test - hvor man gennemgår en screening på 25 punkter med henblik på afklaring af, hvor man har sine styrker og svagheder (styrke, bevægelighed og hastighed) til at kunne lave et bedre golfslag.

Testen tager ca. 1 time første gang, hvor du er hele testen igennem og får forslag til øvelser. Derefter vil der være 2 opfølgninger af ca. 30 minutters varighed, hvor øvelser revurderes og nogle af testene prøves af igen.

Prisen for Golf Body Test er kr. 1.650,- for hele pakken.

Mere information omkring Golf Body Test Golf Body Test

General information omkring Golf Fitness

Golfklinik Danmark