Undersøgelsen

Alt fysioterapi starter med en undersøgelse hvor vi sammen får diagnosticeret dig og finder frem til den helt rigtige behandlingsform. Der vil, som udgangspunkt, være afsat ekstra tid til første konsultation. Som regel 45-60 minutter.

Ved undersøgelsen vil vi blandt andet gennemgå:  

Behandlingsformer

Efter forundersøgelsen vil vi sammensætte et behandlingsforløb skræddersyet til dig, sammen med relevante træningsøvelser og rådgivning omkring eksempelvis; kost, arbejde, fysisk aktivitet, søvn og alt andet relevant. Behandlingsformerne kan f.eks. bestå af:

Ofte vil behandlingen tage udgangspunkt i Mckenzie eller Mulligan metoderne som begge er anerkendte fysioterapi metoder.

Sønderborg Fysioterapi

Udover den individuelle behandling tilbyder vi også holdtræning i f.eks. Fysio-pilates, hold for personer med sclerose, hold for mennesker med lænderyg problemer, knæproblemer, nakkesmerter, personer med parkinsons sygdom eller mennesker med halvsidige lammelser. Vi tilbyder også GLA:D træning med fokus på ryg, knæ eller hofter. GLA:D står for ”Godt Liv med Artrose i Danmark” og flere af vores fysioterapeuter er uddannet inden for GLA:D principperne.

Uanset problem og lidelser, kan du føle dig i trygge hænder hos os. Vores store viden og erfaring sikrer, at du oplever et trygt og optimalt forløb med tilbud om undersøgelse, behandling, træning og rådgivning.

Kontakt os i dag og hør hvad vi kan gøre for dig.