Har dit barn problemer med smerter, skader eller motorisk usikkerhed, så bestil en tid til undersøgelse, behandling og rådgivning på Klinik for fysioterapi i Nybøl.

På klinik for Fysioterapi i Nybøl, tilbyder vi undersøgelser, behandling samt råd og vejledning til børn i alle aldre. Behovet for børnefysioterapi kan eksempelvis opstå i forbindelse med motorisk usikkerhed, smerter, skader eller diagnoser, der kan kræve fysisk behandling og træning superviseret af en fysioterapeut.

Vores dygtige fysioterapeut Christine, er specialiseret i behandling af børn og Christine står klar til at hjælpe dit barn.

fysioterapi-boern

Et forløb vil typisk starte med en konsultation med barn og forældre. Ud fra dette aftales et forløb der kan imødekomme de udfordringer der er konstateret.

For det lille spædbarn kan udfordringerne for eksempel være problemer som; skævt kranie, sutte- og amme problemer, favoritside, blokeringer i nakke eller hvirvelsøjlen eller spændinger efter traumatisk fødsel. Vi forhandler BadyDorm puder, der mindsker fladt baghovede.

For de lidt større børn kan det dreje sig om motorisk urolige børn, børn med grov-motoriske udfordringer, muskel- eller led smerter eller asymmetri.

Christine tilbyder naturligvis også vederlagsfri fysioterapi til børn med fysisk handicap, som berettiger vederlagsfri fysioterapi.

Kontakt os i dag og hør hvad vi kan gøre for dig.