Nybøl Fysioterapi Logo

Bauerfeind

Klinik for Fysioterapi i Nybøl har opnået autorisation til at forhandle Bauerfeind produkter. Vi har gennemgået kurser omkring:

Bauerfeind er et tysk mærke, der er blevet en stor spiller på markedet for kropsbårne bandager og skinner. Det har eksisteret siden 1929 og optimeres og testes fortsat løbende. Intet sendes ud til forbrugeren før det har gennemgået adskillige tests.

Mange tror, at man med en bandage risikerer at pacificere sine muskler, så de bliver svage. Dette er ikke tilfældet med Bauerfeind. Tværtimod er den muskelstimulerende teknologi fra kinesiotapen tænkt ind i bandagens vævning, så du får det optimale muskelarbejde ud af dit produkt. Samtidig med dette støtter og guider de micromasserende, indbyggede pelotter leddet, så dine bevægelser bliver mere funktionelle og korrekte og mindsker smerte ved brug af leddet. Bandagerne kommer i mange mål, så vi let kan finde den rette til dig. Alternativt kan bandagen specialsyes, så den rammer lige dine mål.

Bauerfeind produkterne kan hos os søges som et hjælpemiddel gennem kommunen, såfremt du opfylder de rette kriterier. Du kan også komme ind fra gaden og få taget mål til den rigtige bandage uden en henvisning. Kontakt os og hør om dine muligheder, vi hjælper dig gerne med deltaljerne. Læs mere om Bauerfeind lige her: bauerfeinddanmark.dk

Bauerfeind bandage